Klimberg 68, Rheezerveen

De Klimberg waar je nog mag verhuren met fenomenale Score van 9.1 op Zoover!

Algemene informatie

4 Personen of meer
Eigen gebruik of verhuur, 365 dagen
Ommerweg 27 - Rheezerveen
Park: Familiecamping de Klimberg

Een chalet uit 2002 dat er goed uitziet! Op een gezellige, christelijke familiecamping (zondags, een heerlijk dagje rust, dan is alles gesloten). Gelegen in een rustig straatje. Dit goed onderhouden chalet met onderhoudsarme staanplaats staat op ’t zuiden en biedt ruimte aan 4-6 personen.

Dé ideale vakantieplek voor het hele gezin, een stekje waar iedereen zich thuis voelt. Je mag het hele jaar recreëren. Daarnaast mag je het zelf verhuren of laten verhuren door de camping. Geniet van twee werelden; lekker dichtbij de stad en toch midden in de natuur. 

Op familiecamping de Klimberg mag je nog zelf verhuren en 365 dagen rond verblijven (redelijk geïsoleerd). Deze gezellige, christelijke familiecamping in Hardenberg is dé ideale vakantieplek voor het hele gezin, een stekje waar iedereen zich thuis voelt. 4,5 Sterren krijgt deze familiecamping en een fenomenale score van 9,1 op Zoover.

Het Nijbo chalet is van canexel en behoeft wel een verfbeurt. Veel ramen, met kunststof kozijnen en thermopane beglazing, zorgen voor veel licht. Twee openslaande deuren naar het terras. Alles is uitgevoerd in warme houtskleuren met bordeaux. Op de vloer is in 2023 nieuwe laminaat gekomen. In de aangrenzende keuken staat een tafelmodel koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker,  combimagnetron en gasfornuis met afzuigkap. De vele keukenkastjes bergt de verdere uitgebreide inventaris. Een gaskachel op de leiding geeft aangename warmte tijdens kille dagen/avonden. De TV gaat via de kabel, dat regel je via het park.

Het chalet heeft 2 slaapkamers, de ouderslaapkamer heeft een 2-persoonsbed van 1.40×2.00. Aan beide zijden een hang-legkast met daartussen nog kastruimte boven het bed. De logé/kinder kamer heeft 2 losse bedden van 70×2.00 met daartussen een kast.

In de badkamer heeft een grote douchehoek met kunststof bak, een wastafel met daarboven een spiegelwandkast, en een onderkastje, een toilet en een raam. De warmwatervoorziening gaat via een geiser.

De tuin is praktisch volledig betegelt dus altijd schone en droge voeten en bijna geen onderhoud. Altijd ergens wel een zon of schaduwplekje. Op de kavel staat een houten tuinhuis 2,5×3 dat wel wat onderhoud behoeft. Prima voor het bergen van tuingereedschap en fietsen. Er is een eigen parkeerplaats direct voor het chalet nog een.

Het chalet wordt opgeleverd met alle inventaris.

Woonkamer

Heerlijk lichte kleuren voor een echt zomers gevoel. Mooie houtaccenten en een gashaard zorgt voor warmte.

Keuken

De keuken staat een tafelmodel koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker,  combimagnetron en gasfornuis met afzuigkap. De vele keukenkastjes bergt de verdere uitgebreide inventaris.

Slaapkamers

Het chalet heeft 2 slaapkamers, de ouderslaapkamer heeft een 2-persoonsbed. Aan beide zijden een hang-legkast met daartussen nog kastruimte boven het bed. De logé/kinder kamer heeft 2 losse bedden met daartussen een kast.

Badkamer

In de badkamer heeft een grote douchehoek met kunststof bak, een wastafel met daarboven een spiegelwandkast, en een onderkastje, een toilet en een raam.

Sfeerimpressie park

Deze gezellige, christelijke familie camping in Hardenberg is dé ideale vakantieplek voor het hele gezin, een stekje waar iedereen zich thuis voelt. 4,5 ANWB sterren krijgt deze familiecamping en een fenomenale score van 9,1 op Zoover.
Het heeft een tal van faciliteiten waarbij aan iedereen wordt gedacht.

Buiten

De tuin is zeer ruim en praktisch volledig betegelt dus altijd schone en droge voeten en bijna geen onderhoud. 

Park & Omgeving

Moderne Christelijke camping, verzorgde, goed onderhouden, gelegen in het prachtige Vechtdal tussen de bruisende stadjes Hardenberg in Ommen. 

Voorop staat het genieten van de natuur, maar ook in de omgeving is veel te doen; / Attractieparken, dierentuinen en veel recreatieve activiteiten.

Jaarplaats en overige info

Perfect voor jong en oud | Heerlijk rustige plek, met vertier verderop
Ommerweg 27 - Rheezerveen-Hardenberg
Park: De Klimberg

De jaarlijkse parkkosten € 2.750,-. Bij aankoop wordt de jaarprijs verrekend. Permanente bewoning mag niet. Commerciële verhuur is toegestaan. vanaf seizoen 2024 is het niet meer toegestaan om  het chalet/caravan particulier aan te bieden via boekingssites of andere dergelijke platformen bijvoorbeeld Marktplaats, verhuur verloopt dan enkel via de receptie van het park. Fenomenale Score door Zoover gewaardeerd met een 9.1 !!

Faciliteiten 

Camping de Klimberg is een moderne, verzorgde, goed onderhouden christelijke familiecamping gelegen in het prachtige Vechtdal tussen de bruisende stadjes Hardenberg in Ommen. Geniet van twee werelden; lekker dichtbij de stad en toch midden in de natuur. Het heeft een aantal faciliteiten waarbij aan iedereen wordt gedacht;

-Bij elk weertype kan er gezwommen worden! Waterpret voor jong en oud in binnen-buitenzwembad of zwem-speelvijver.
-Vermaak voor álle leeftijden in de animatie!
-Een lekker menu in de Brasserie of een patatje in de snackbar ?
-In de campingwinkel kun je verse warme broodjes en croissants bestellen. Verder heeft het een klein assortiment versproducten en levensmiddelen en ligt de krant elke ochtend klaar.
-Dierenweide om zelfs gezellige de geitjes te voeren en te aaien.
-Camping met wifi, een verbinding via glasvezel en nieuwe generatie internettoegangspunten op elke plek en goede in het chalet.
-Tevens aanwezig een visvijver, verhuur fietsen, skelters, airtrampoline, overal speeltoestellen en 55+ weken in voor- en naseizoen.
-De camping betreft meer dan twee wasmachines en twee drogers.

1 à 2 Huisdieren zijn toegestaan.

Omgeving

De omgeving van De Klimberg behoort tot de mooiste gebieden van Nederland met natuurlijk de prachtige rivier de Vecht, samen met dit gebied haar naam ontlent. Een ideale omgeving voor een wandeling of fietstocht. Voorop staat het genieten van de natuur, maar ook in de omgeving is veel te doen; –> https://www.deklimberg.nl/ Attractieparken, dierentuinen en veel recreatieve activiteiten.

Heeft u interesse in dit object?

Ik laat u graag alles zien tijdens een bezichtiging. 

Mail naar vechtdalchalet@gmail.com

Bel naar 038 7600088 of 06 40707525